Starts: 0
Uren: 0
Overland: 0 km
Facebook Image

Volgende evenementen

Geen gebeurtenissen gevonden

RSS Feed

Zweefvliegstages 2016

Zelf een vliegtuig besturen?

Deelnemers zweegvliegstage juli 2016De zweefvliegstages van 2016 zijn inmiddels voorbij met drie keer een toffe en enthousiaste groep. Elke week werden 50 lesvluchten gevlogen. In 2017 komen er zeker nieuwe edities. Ben je minstens 14 jaar en heb je zin om in een intensieve stageweek de basiskunsten van het zweefvliegen onder de knie te krijgen? Hou dan zeker onze website en facebookpagina in de gaten! Heb je vragen? Stuur een emailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met als onderwerp Zweefvliegstage of laat een berichtje achter via Facebook.

 

 


 

Ben je minstens 14 jaar en droom je er al eens van om piloot te worden of gewoon om te vliegen als hobby? Dan is een zweefvliegstage ideaal als startpunt.

stages-009

Wij organiseren tijdens de zomervakantie 3 zweefvliegstages van telkens 1 week waar je kunt kennismaken met onze mooie sport en start met de opleiding tot volwaardig piloot. Al vanaf dag 1 bestuur je zelf het zweefvliegtuig met een spanwijdte van bijna 16m, natuurlijk samen met een ervaren instructeur! De datums:

  • (van 4 juli t.e.m. 8 juli)
  • (van 1 augustus t.e.m. 5 augustus)
  • (van 22 augustus t.e.m. 26 augustus)

Download de folder hier: Zweefvliegstages 2016 (PDF)

Wil je meer informatie of je inschrijven, neem dan contact op via email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met onderwerp Zweefvliegstage

Tot binnenkort?

joomla template
template joomla