Starts: 0
Uren: 0
Overland: 0 km
Facebook Image

Volgende evenementen

Geen gebeurtenissen gevonden

RSS Feed

Nieuw: gratis lidmaatschap voor jongeren

De Limburgse Vleugels is sinds jaar en dag een club met een hart voor onze jeugd. Jongeren die gefascineerd zijn door de luchtvaart in al haar aspecten, zijn de toekomst van de club. Hen willen we dan ook extra aanmoedigen en de kans geven om zonder overdreven kosten een opleiding tot zweefpiloot te kunnen volgen.

 

Om het vliegen ook voor onze jonge aspirant-piloten betaalbaar te houden, heeft de club daarom beslist om minderjarigen de kans te geven om helemaal gratis lid te worden van de vliegclub. Wat betekent dat concreet?

  • Je mag gratis en onbeperkt gebruik maken van de zweefvliegtuigen van de club;
  • Je krijgt gratis vliegles van onze deskundige instructeurs;
  • Je bent een volwaardig clublid en dus ook volledig verzekerd.

En het plezier van samen met de andere piloten de vliegdag voor te bereiden, het verloop van de dag in goede banen te leiden en achteraf samen nog iets te drinken, dat krijg je er ook nog bovenop. Je betaalt dus enkel voor de sleepstarts die je maakt. 

 

Interesse? Contacteer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een berichtje achter via Facebook. Of kom gewoon even langs! In het weekend en op woensdagnamiddag is er altijd iemand van de zwevers aanwezig om je meer informatie te verschaffen.

joomla template
template joomla