Starts: 0
Uren: 0
Overland: 0 km
Facebook Image

Volgende evenementen

Geen gebeurtenissen gevonden

Zweefvlieginitiaties groepen

Initiatievluchten groepenBen je op zoek naar een originele activiteit voor:

  • een teambuilding dag;
  • een schooluitstap of buitenschoolse activiteit;
  • een sportdag;
  • een bedrijfsevent
  • een familiedag;
  • of een ander evenement

Waarom dan niet kiezen voor een zweefvlieginitiatiedag? Of anders gezegd,vlieg eens mee met ons!

Deze activiteit start normaal rond de middag en duurt ongeveer een halve dag. De mogelijkheid bestaat om deze 's avonds af te sluiten met bv. een barbecue, pastabuffet of andere maaltijd. Alles is bespreekbaar!

Tijdens de voormiddag en voor de mensen die in de namiddag een andere activiteit verkiezen, zijn er in de omgeving talrijke andere mogelijkheden. Zo kan je bv. vertrekkend van op het vliegveld een mooie natuurwandeling maken en de terril van Waterschei beklimmen. Je kan bv. ook een kijkje nemen op http://www.toerismelimburg.be/ waar een waaier aan mogelijkheden wordt aangeboden. 

Voor groepen vanaf 10 personen hanteren wij een prijs van 46 € per persoon. Let wel, groepsvluchten kunnen alleen tijdens weekdagen, en in principe ook niet op woensdagnamiddag.

Hoe werkt het? Simpel, je legt op voorhand een vliegdag vast. Is het weer te slecht om te vliegen, dan kan er een nieuwe dag vastgelegd worden. Moest het uiteindelijk toch gebeuren dat er niet kan gevlogen worden, dan hoeven de vluchten uiteraard ook niet betaald te worden.

Alle verdere info over onze zweefvlieginitiatievluchten vind je hier.

 

 

 

 

joomla template
template joomla