Starts: 0
Uren: 0
Overland: 0 km
Facebook Image

Volgende evenementen

Geen gebeurtenissen gevonden

RSS Feed

Initiatievluchten zweefvliegen

Initiatievlucht zweefvliegenBeleef zelf de sensatie van het zweefvliegen en maak een initiatievlucht met één van onze ervaren piloten! Of schenk er één weg als origineel cadeau. Ook ideaal voor teambuilding dagen, buitenschoolse activiteiten, enz... .

Behoudens ongunstige weeromstandigheden kunnen er tussen maart en oktober initatievluchten gemaakt worden. Voor individuele intitiatievluchten is dit tijdens de weekends, de feestdagen en op de woensdagnamiddagen. Op afspraak is dit soms ook op andere dagen en tijdens de wintermaanden mogelijk. Groepsvluchten kunnen enkel vastgelegd worden tijdens weekdagen, in principe ook niet op woensdagnamiddag.

Best belt u op voorhand even met het clublokaal op het tel.nr. 00 32 (0)89 38 32 73 om zeker te zijn dat er die dag initiatievluchten kunnen gevlogen worden.

Een initiatievlucht duurt ongeveer 20 minuten, afhankelijk van de weersomstandigheden.

De prijs bedraagt € 50. Voor groepen vanaf 10 personen geldt er een speciaal tarief van € 46. Voor scholen zijn er speciale tarieven.

Het is ook mogelijk om via Groupon een initiatievlucht te bestellen aan 120 €/pp. Via deze speciale aanbieding bekom je een sleepvlucht tot 800m hoogte en een vliegtijd van 20 minuten (tenzij dit niet mogelijk is door uitzonderlijke thermische omstandigheden).

Wij bevelen aan dat u ter bescherming een petje en een zonnebril meebrengt. Het zonlicht kan boven trouwens veel sterker zijn dan op de grond.
Best draagt u ook sportieve kledij; een broek vergemakkelijkt het in- en uitstappen van de zweefvliegtoestellen.

Bijkomende inlichtingen over zweefvlieginitiaties kan u verkrijgen via het contactformulier

joomla template
template joomla